RST-kaiteet rakennus­liikkeille

Suunnittelemme, valmistamme ja asennamme RST-kaiteet mittatilauksesta erilaisiin kohteisiin, kuten kouluihin, päiväkoteihin ja muihin julkisiin rakennuksiin. Valmistamme kaiteet ja muut tuotteet tehtaallamme Forssassa. Teemme toimituksia ja asennuksia Etelä-Suomen alueella. Käytämme kaiteiden suunnitteluun Solidworks-ohjelmistoa.

Mihin RST-kaiteet soveltuvat?

RST-kaiteet ovat sekä sisä- että ulkotiloihin sopiva kaideratkaisu, ja ne käyvät sekä porraskaiteeksi että tasokaiteeksi. Ne kestävät erinomaisesti vaihtelevia sääolosuhteita ja säilyvät siisteinä ja ruosteettomina myös ulkotiloissa.

Pyydä tarjous RST-kaiteista »

RST-kaide
RST-kaide

RST-kaide vai teräskaide?

RST-kaide ja sinkitty teräskaide ovat molemmat säänkestäviä valintoja. Kumpikin sopii hyvin sekä sisä- että ulkotiloihin. RST-kaide on suosittu vaihtoehto erityisesti rakennusten pääsisäänkäynneissä ja muissa näkyvissä kohteissa. Sinkitty teräskaide sopii puolestaan paremmin esimerkiksi teollisuuskohteisiin ja rakennusten huoltosisäänkäynteihin.

Valmistamme tarpeen mukaan myös kaiteita, joissa yhdistetään monia materiaaleja, kuten RST-putkea, sinkittyä terästä ja lasia.

Mikäli suunnitelmissa on portaiden teettäminen, muistattehan, että meiltä saatte RST-kaiteiden lisäksi myös teräsportaat.

040 8488 286   -

Copyright 2018 © RMC-Metalli Oy