Teräs­rakenteiden valmistus

Teräsrakenteiden valmistus onnistuu RMC-Metallilta esimerkiksi taloyhtiöille, teollisuuslaitoksille ja rakennusliikkeille. Meillä on yli 15 vuoden kokemus teräsrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta sekä muista terästöistä.

Toimintamme kolme peruspilaria ovat:

  • Teräsrakenteiden suunnittelu
  • Teräsrakenteiden valmistus
  • Teräsrakenteiden asennus

Teräsrakenteiden valmistus on ehdoton vahvuutemme, koska tunnemme teräksen ominaisuudet ja mahdollisuudet poikkeuksellisen hyvin. Osoituksena tästä olemme suunnitelleet ja toteuttaneet laadukkaita teräsrakenteita asiakkaiden toiveiden mukaisesti jo 15 vuoden ajan. Suuri osa teräsrakenteiden suunnittelusta ja valmistuksesta on tehty mittatilaustyönä.

Asiakaslähtöinen toimintamalli

Näiden 15 vuoden aikana asiakasymmärryksemme on kasvanut tasolle, jonka kanssa muiden on vaikea kilpailla. Asiakaslähtöiseen toimintatapaamme kuuluu, että toimintamme on kustannustehokasta ja laadunvalvonnasta huolehditaan asianmukaisesti. Pyrimme kaikin keinoin varmistamaan, että valmistamamme teräsrakenteet vastaavat täsmällisesti asiakkaamme välittömiä ja pitkäaikaisia tarpeita.

Hyvin valmistettu terästuote kestää erinomaisesti myös aikaa ja kulutusta, jolloin se pitää asiakkaan tyytyväisenä vielä vuosienkin jälkeen.

Kuinka suunnittelu tapahtuu?

Rakennuskohteella on vastaava rakennesuunnittelija sekä arkkitehtisuunnittelusta vastaava arkkitehti. Voimme tarvittaessa täydentää kuvia ja tehdä niistä konepajalle sopivia. Hyväksytämme kaikki piirtämämme kuvat kohteen vastaavalla rakennesuunnittelijalla.

Erikoisalaamme ovat tilaustyönä asiakkaan yksilöllisiin tarpeisiin toteutettavat teräsrakenteet. Meillä on luotettavaa osaamista ennen kaikkea teräsrunkojen ja täydentävien teräsrakenteiden, kuten katoksien, teräsportaiden ja teräskaiteiden suunnittelusta ja valmistuksesta.

Teräsrakenteiden asennus

Olemme asentaneet teräsrakenteita hyvin erilaisiin kohteisiin. Erityisen vahvaa kokemusta meillä on teräsrakenteiden toteuttamisesta seuraavien tahojen tarpeisiin:

  • Julkinen sektori (koulut, päiväkodit)
  • Yritykset (liikekiinteistöt)
  • Teollisuus (täydentävät teräsrakenteet, hallirungot)
  • Taloyhtiöt (mm. teräsportaat ja teräskaiteet)

Teemme suurimman osan töistä suoraan rakennusliikkeille.

Teräsrakenteen pintakäsittely

Teräsrakenteiden valmistus voi sisältää myö rakenteen pintakäsittelyn. Teräsrakenteen pintakäsittely antaa tuotteelle viimeisen silauksen. Sen avulla teräsrakenne suojataan korroosiolle altistavilta tekijöiltä ja se viimeistelee teräsrakenteen ulkonäön. RMC-Metalli toimittaa teräsrakenteita kahdella erilaisella pintakäsittelyllä:

  • Kuumasinkitys (kestää aikaa ja sopii erityisesti ulkotiloihin)
  • Maalaus (sopii sisätilojen teräsrakenteisiin. Saatte teräsrakenteet meiltä toiveenne mukaan jauhemaalattuina, märkämaalattuina tai palosuojamaalattuina)

Teräsrakenteiden CE-merkintä

Meillä on standardin EN-1090-1:2009+A1:2011 mukainen CE-merkintäoikeus rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille toteutusluokissa EXC1 ja EXC2.

Teräsrakenteiden valmistus ammattitaidolla

Teräsrakenteiden valmistus onnistuu meiltä kattavan ammattitaitomme ansiosta. RMC-Metallin toimipiste sijaitsee Forssassa ja asennuksia tehdään tarpeen mukaan koko Etelä-Suomen alueelle (Helsinki, Turku, Tampere). Kun tarvitset yhteistyökumppanin, joka todella tietää mitä tekee ja toimittaa taatusti juuri sitä mitä lupaa, ota yhteyttä RMC-Metalliin.

AAA luottoluokitus logo Suomen vahvimmat platina logo

Copyright © 2024 RMC-Metalli Oy