Teräsportaat

Teräsportaat ovat paras vaihtoehto, kun halutaan kestävää laatua ja käytännöllisyyttä.

Olemme suunnitelleet, valmistaneet ja asentaneet teräsportaita rakennusliikkeille, teollisuuslaitoksille ja taloyhtiöille. Olemme tehneet paljon asennuksia myös julkisen sektorin kohteisiin, kuten esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin.

Taatusti laadukkaat teräsportaat

RMC-Metalli suunnittelee ja toteuttaa 15 vuoden kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla:

  • Teollisuusportaat
  • Poistumistieportaat
  • Sisäportaat
  • Urakoiden yhteydessä myös kierreportaat

Teräsportaiden pintakäsittely

Teräsportaiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi huolehdimme myös niiden pintakäsittelystä ja asennuksesta. Teräsportaiden pintakäsittely on erittäin tärkeä osa tuotteen viimeistelyä. Se vaikuttaa etenkin ulkotiloissa yllättävän paljon myös tekniseen käyttöikään. Pintakäsittelyssä portaat saavat myös viimeisen silauksen ulkonäköönsä.

Oikeanlaisen pintakäsittelyn saaneena portaat sopivat monenlaisiin eri ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, kuten ulko- ja paloportaiksi, porraskäytävään, tuotantolaitoksiin ja julkistiloihin.

Ulkotiloihin asennettavat portaat saavat erilaisen pintakäsittelyn kuin sisätiloihin asennettavat. Pintakäsittelyvaihtoehtoja on pelkistetysti kaksi:

  • Kuumasinkitys (sopii ulkoportaisiin)
  • Maalaus (sopii sisäportaisiin)

Valmistamme teräsportaat ensisijaisesti kuumasinkittyinä. Kuumasinkitetyt teräsportaamme kestävät aikaa ja erilaisia sääolosuhteita, joten siksi kuumasinkitys on sopiva valinta myös ulkoportaisiin.

Sisäportaita toimitetaan paljon myös maalattuina, jolloin värivaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat. Sisäportaiden pintakäsittelyssä voidaan soveltaa myös erilaisia maalaustekniikoita kuten jauhemaalaus, märkämaalaus tai palosuojamaalaus asiakkaan kulloisenkin tarpeen ja tahtotilan mukaan.

Myös muut laadukkaat terästyöt Etelä-Suomessa

Teräsportaiden lisäksi suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teräsrakenteet, teräsrungot, teräskaiteet ja teemme muita tarvittavia terästöitä tarpeen mukaan.

Kysyminen ei maksa mitään.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset teräksistä ammattitaitoa ja haluat teräsportaat, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, ota yhteys RMC-Metalliin. Meidän osaamisemme on yli 15 vuoden kuluessa kohonnut tasolle, josta kehtaa olla ylpeä.

Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa ja tyytyväiset asiakkaamme ovat selvä osoitus siitä, että työmme jälki on palvelulupauksemme mukaista.

Kun haluat parasta teräsosaamista ja luotettavaa palvelua, ota yhteys meihin.

Teräsportaat

AAA luottoluokitus logo Suomen vahvimmat platina logo

Copyright © 2023 RMC-Metalli Oy