Teräsportaat

Kun halutaan kestävää laatua ja käytännöllisyyttä, teräsportaat ovat paras vaihtoehto.

Eniten olemme suunnitelleet, valmistaneet ja asentaneet teräsportaita rakennusliikkeille, teollisuuslaitoksille ja taloyhtiöille, mutta olemme tehneet paljon asennuksia myös julkisen sektorin kohteisiin kuten esimerkiksi kouluihin ja päiväkoteihin.

Taatusti laadukkaat teräsportaat

RMC-Metalli suunnittelee ja toteuttaa 15-vuoden kokemuksella ja tinkimättömällä ammattitaidolla:

  • Teollisuusportaat
  • Poistumistieportaat
  • Sisäportaat
  • Urakoiden yhteydessä myös kierreportaat

Katso yhteystietomme »

Laadukkaat teräsportaat jokaiseen kohteeseen
Teräsportaat kohteen mukaan suunniteltuna

Havainnollistavat 3D-kuvat jo suunnittelu­vaiheessa

Käytämme teräsportaiden suunnitteluun Solidworks-ohjelmistoa, jonka avulla pystymme jo varhaisessa vaiheessa mallintamaan suunnitelmat silmiesi eteen 3D-kuvina. Havainnollistavien kuvien ansiosta tilaaja saa porrassuunnitelmista jo etukäteen selkeän käsityksen, jolloin suunnitelmien hyväksyntä käy nopeasti ja helposti, eikä tarvitse ostaa sikaa säkissä. Tämä on molempien osapuolten etu.

Teräsportaiden pintakäsittely

Teräsportaiden suunnittelun ja valmistuksen lisäksi huolehdimme myös pintakäsittelystä ja asennuksesta. Teräsportaiden pintakäsittely on erittäin tärkeä osa tuotteen viimeistelyä. Se vaikuttaa etenkin ulkotiloissa yllättävän paljon myös teräsportaiden tekniseen käyttöikään. Pintakäsittelyssä portaat saavat myös viimeisen silauksen ulkonäköönsä.

Oikeanlaisen pintakäsittelyn saaneena portaat sopivat monenlaisiin eri ympäristöihin ja käyttötarkoituksiin, kuten ulko- ja paloportaiksi, porraskäytävään, tuotantolaitoksiin, julkistiloihin.

Ulkotiloihin asennettavat portaat saavat erilaisen pintakäsittelyn kuin sisätiloihin asennettavat. Pintakäsittelyvaihtoehtoja on pelkistetysti kaksi:

  • Kuumasinkitys (sopii ulkoportaisiin)
  • Maalaus (sopii sisäportaisiin)

Tarjoamme teräsportaat ensisijaisesti kuumasinkittyinä. Kuumasinkitetyt teräsportaamme kestävät aikaa ja erilaisia sääolosuhteita, joten siksi kuumasinkitys on sopiva valinta myös ulkoportaisiin.

Sisäportaita toimitetaan paljon myös maalattuina, jolloin värivaihtoehdot ovat käytännössä rajattomat. Sisäportaiden pintakäsittelyssä voidaan soveltaa myös erilaisia maalaustekniikoita kuten jauhemaalaus, märkämaalaus tai palosuojamaalaus asiakkaan kulloisenkin tarpeen ja tahtotilan mukaan.

Toteutetut, vankat teräsportaat päiväkodissa
Paloasemalla toteuttu laadukas teräportaikko

Teetä myös muut terästyöt meillä

Teräsportaiden lisäksi suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teräsrakenteet, teräsrungot, teräskaiteet ja teemme muita tarvittavia terästöitä tarpeen mukaan.

Kysyminen ei maksa mitään.

Ota yhteyttä

Kun tarvitset teräksistä ammattitaitoa ja haluat portaat, jotka kestävät aikaa ja käyttöä, ota yhteys RMC-Metalliin. Meidän osaamisemme on yli 15-vuoden kuluessa kohonnut tasolle, josta kehtaa olla ylpeä.

Toimitusvarmuutemme on huippuluokkaa ja tyytyväiset asiakkaamme ovat selvä osoitus siitä, että työmme jälki on palvelulupauksemme mukaista.

Kun haluat parasta teräsosaamista ja luotettavaa palvelua, ota yhteys meihin. 

040 8488 286   -

Copyright 2018 © RMC-Metalli Oy