Teräskaiteet

RMC-Metalli suunnittelee, valmistaa ja asentaa teräskaiteet asiakkaan toiveiden ja tarpeiden mukaan. Valikoimaan kuuluvat sekä porras- että tasokaiteet ja niitä voidaan asentaa ulko- ja sisätiloihin.

Teräskaiteita tehdään useimmin porrastoimitusten yhteydessä, mutta tarvittaessa teräskaiteet voidaan suunnitella ja asentaa myös erillisasennuksena. Eniten olemme tehneet teräskaiteita ja portaita julkis- ja yritystiloihin sekä taloyhtiöihin. Tilaajana on usein rakennusfirma tai rakennuttaja.

Olipa asiakas mikä hyvänsä, lähdemme aina suunnittelussa siitä, että ensin kartoitetaan tarve ja reunaehdot ja vasta sen jälkeen aletaan töihin. Vuodesta toiseen olemme saaneet hyvää palautetta kustannustehokkuudestamme, ripeydestämme ja hyvästä asiakaspalvelusta.

Kun haluat tarjouksen teräskaiteista tai sinulla on kysyttävää, ota yhteyttä »

Teräskaiteet jokaiseen tilaan ja kohteeseen
Suunnittelemme teräskaiteet tilan mukaisiksi

Teräskaiteiden ja käsijohteiden suunnittelu

RMC-Metallin teräskaiteet suunnitellaan SolidWorks-ohjelmistolla, minkä ansiosta asiakas saa nähtäväkseen porras- ja kaidesuunnitelmasta selkeät kuvat jo ennen kuin yksikään kappale menee tuotantoon asti.

Tämä on molemminpuolinen etu ja näin vältytään turhalta työltä, koska lopputulos on aina molemmin puolin ennakoitavissa.

Kaiteen suunnitteluvaiheessa määritellään myös, millainen käsijohde kaiteeseen tulee. Käsijohde voidaan valmistaa esimerkiksi RST-putkesta tai muista materiaaleista tarpeen mukaan. Ennen valmistusvaiheeseen siirtymistä asiakkaalta pyydetään vielä kuville erikseen hyväksyntä, jolloin lopputulos on varmasti juuri sitä mitä on tilattu.

Teräskaiteiden valmistus ja pintakäsittely

Kun teräskaiteiden suunnittelutyö on tehty, aloitetaan osien valmistus, minkä lisäksi huolehdimme myös kaiteen pintakäsittelystä. Yleensä kaiteet toimitetaan joko kuumasinkitettyinä, maalattuina tai näiden yhdistelminä. Pintakäsittelyt ulkokaiteisiin tehdään pääosin kuumasinkityksellä, jonka ansiosta kaide kestää vaihtelevia sääolosuhteita erinomaisesti. Sisäkaiteita toimitetaan paljon myös maalattuina.

Teräskaiteet sopivat erinomaisesti ulkokäyttöön
Teräskaiteilla voidaan toteuttaa myös erikoisratkaisut

Kuinka teräskaiteiden asennus tapahtuu?

Pintakäsittelyn jälkeen toimitamme kaiteet paikan päälle ja tulemme paikan päälle asentamaan ne. tässä vaiheessa ammattiasentaja antaa vielä viimeisen silauksen teräskaiteelle, ennen kuin se voidaan ottaa käyttöön. Useimmiten teräskaiteita asennetaan teräsportaiden yhteydessä. Tarvittaessa kaiteita kuitenkin toimitetaan ja asennetaan myös erillistilauksena.

Teräsrakenteiden CE-merkintä

RMC-Metallilla on standardin EN-1090-1:2009+A1:2011 mukainen CE-merkintäoikeus rakenteellisille hitsatuille teräskokoonpanoille ja tuotejärjestelmille. Toteutusluokat: EXC1 ja EXC2.

Tilaa kaiteet meiltä!

Teemme toimituksia ja asennuksia pääosin Etelä-Suomen alueella (TKU-TRE-HKI). Yli 15 vuoden kokemuksemme nojalla, voimme kehumatta väittää, että kuulumme alan parhaisiin teräskaiteiden toimittajiin.

040 8488 286   -

Copyright 2018 © RMC-Metalli Oy