(function(w,d,s,l,i){w[l]=w[l]||[];w[l].push({'gtm.start': new Date().getTime(),event:'gtm.js'});var f=d.getElementsByTagName(s)[0], j=d.createElement(s),dl=l!='dataLayer'?'&l='+l:'';j.async=true;j.src= 'https://www.googletagmanager.com/gtm.js?id='+i+dl;f.parentNode.insertBefore(j,f); })(window,document,'script','dataLayer','GTM-WZ89PWV'); Teräsrungot suunnittelusta asennukseen | RMC-Metalli Oy

Teräsrungot suunnittelusta asennukseen

Teräsrungot asennetaan toimestamme monikymmenvuotisen kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla.

Teräsrungot suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen täydentävien rakenteiden erikoisliikkeeltä Etelä-Suomen alueella. Pitkä kokemus, tyytyväiset asiakkaat, kokonaisvaltainen toteutus ja laadukas työnjälki ovat vahvuuksiamme. Ota yhteyttä meihin, niin toimitamme sinulle parhaat teräsrungot juuri sinun tarpeisiisi!

Teräsrungot rakennusliikkeiden tarpeisiin

Teräsrungot suunnitellaan rakennusliikkeen tilauksen perusteella ja niistä laaditaan asianmukaiset konepajakuvat. Kun kuvat on laadittu, työstämme sen pohjalta laadukkaat ja standardien mukaiset teräsrungot mittatilaustyönä pintakäsiteltyinä.

Suunnittelemme ja valmistamme teräsrungot sekä täydentäviä rakenteita esimerkiksi kauppakeskuksiin, kouluihin, päiväkoteihin, teollisuusrakennuksiin sekä liike- ja toimistorakennuksiin.

Teräsrakenteiden asennus

Teräsrungot asennetaan kohteeseen monikymmenvuotisen kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja työmaaturvallisuudesta sekä viestimme asiakkaamme suuntaan aktiivisesti mahdollisista muutoksista. Asennustiimimme tekee tiivistä yhteistyötä työmaan johdon kanssa, jotta lopputulos on erinomainen.

Teräsrunkojen lisäksi suunnittelemme, valmistamme ja asennamme teräsrakenteet ja teräskaiteet ja teemme muita tarvittavia terästöitä tarpeen mukaan.

Teräsrungot CE-merkinnällä

Meillä on standardin EN 1090-2 mukainen CE-merkintäoikeus, joka takaa tuotteidemme laadun ja osoittaa teräskokoonpanojen vaatimustenmukaisuuden. Teräsrungot valmistetaan lisäksi tarkkaan määritellyn sisäisen laatujärjestelmämme mukaan. CE-merkintä on tärkeä olla olemassa, koska se on laadun tae. Kaikkien runkorakenteiden on syytä olla mahdollisimman laadukkaita.

Miksi juuri RMC-Metallin teräsrungot?

Teräsrungot kannattaa hankkia RMC-Metallin kautta, koska meillä on kattava kokemus teräsrakenteista ja tunnemme niiden kaikki käyttökohteet. Olemme täydentävien teräsrakenteiden erikoisliike, ja henkilökunnallamme on yli 20 vuoden kokemus teräsrunkojen sekä muiden rakenteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja asentamisesta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa isot rakennusliikkeet. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa, jotta projektin vaiheet ovat avoimesti nähtävillä ja teräsrungot asennetaan sekä toimitetaan jouhevasti.

Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, mutta asennamme teräsrungot tarpeen mukaan koko Etelä-Suomen alueelle (esim. Helsinki, Tampere, Turku). Valitse yhteistyökumppaniksi ketterä toimija, jolta saat laadukasta erityisosaamista. Meiltä saat teräsrungot ja teräsrakenteet tilaustyönä sekä valmiiksi asennettuna.

AAA luottoluokitus logo Suomen vahvimmat platina logo

Copyright © 2024 RMC-Metalli Oy