Teräsrungot suunnittelusta asennukseen

Teräsrungot suunnittelusta valmistukseen ja asennukseen täydentävien rakenteiden erikoisliikkeeltä Etelä-Suomen alueella. Pitkä kokemus, tyytyväiset asiakkaat, kokonaisvaltainen toteutus ja laadukas työnjälki ovat vahvuuksiamme.

040 8488 286   -

Teräsrungot rakennusliikkeiden tarpeisiin

Teräsrungot suunnitellaan rakennusliikkeen tilauksen perusteella ja niistä laaditaan asianmukaiset konepajakuvat. Kun kuvat on laadittu, työstämme sen pohjalta laadukkaat ja standardien mukaiset teräsrungot mittatilaustyönä pintakäsiteltyinä.

Suunnittelemme ja valmistamme täydentäviä rakenteita esimerkiksi kauppakeskuksiin, kouluihin, päiväkoteihi, teollisuusrakennuksiin sekä liike- ja toimistorakennuksiin.

Kysy lisää!

Teräsrakenteiden asennus

Teräsrungot asennetaan kohteeseen monikymmenvuotisen kokemuksen tuomalla varmuudella ja ammattitaidolla. Pidämme kiinni sovituista aikatauluista ja työmaaturvallisuudesta sekä viestimme asiakkaamme suuntaan aktiivisesti mahdollisista muutoksista. Asennustiimimme tekee tiivistä yhteistyötä työmaan johdon kanssa, jotta lopputulos on erinomainen.

CE-merkintä

Meillä on standardin EN 1090-2 mukainen CE-merkintäoikeus, joka takaa tuotteidemme laadun ja osoittaa teräskokoonpanojen vaatimustenmukaisuuden. Teräsrungot valmistetaan lisäksi tarkkaan määritellyn sisäisen laatujärjestelmämme mukaan. 

Miksi juuri RMC-Metalli?

RMC-Metalli on täydentävien teräsrakenteiden erikoisliike, ja henkilökunnallamme on yli 20 vuoden kokemus rakenteiden suunnittelusta, valmistamisesta ja asentamisesta. Asiakkaitamme ovat pääasiassa isot rakennusliikkeet. Teemme tiivistä yhteistyötä asiakkaamme kanssa, jotta projektin vaiheet ovat avoimesti nähtävillä ja työ sujuu jouhevasti.

Toimipisteemme sijaitsee Forssassa, mutta asennamme teräsrungot tarpeen mukaan koko Etelä-Suomen alueelle (esim. Helsinki, Tampere, Turku). Valitse yhteistyökumppaniksi ketterä toimija, jolta saat laadukasta erityisosaamista sekä teräsrakenteet tilaustyönä ja valmiiksi asennettuna.

040 8488 286   -

Copyright 2018 © RMC-Metalli Oy